Vondeling

Als je een volledige nachtrust hebt gehad, dan vertrek je naar het werk. Het regende deze morgen, dus vlug uitstappen en hollen naar de ingang .

image Het was nu al een paar dagen dat ik om 3:00 en 7:00 gewekt werd door die mooie clusterhoofdpijn. Maar vandaag was de kust vrij. Helaas, pindakaas, omstreeks 10:00 uur opkomende aanval. Vlug naar de wagen gestapt en daar zag ik de wagen naast mij geparkeerd staan. Rechter voorwiel, platte band, Lampenblok beschadigd en geen nummerplaat. D’as raar. Achteraan zat er een nummerplaat op, maar die was afgetaped, voor de gegevens van de garage. Duidelijk niet kosjer, moest wel ne vondeling zijn.  Eerst zuurstof happen. 10 – 15 minuten, verdorie resultaat bleef echter uit. Van zodra de aanval was afgebroken, begon ie opnieuw. Zo komen we niet verder. Vlug foto genomen voor en achterkant en terug naar kantoor. Zware middelen inzetten: Triptanen shot nummer 1. Wat krijgen we nu, na 10 minuten nog altijd dwaas rondkijken.

Dan maar effekes bellen naar mijne maat. Die weet meestal wel raad. Moest best naar de politie van de zone bellen. En melding maken van de vondeling. Zo gezegd, zo gedaan.

Binnen de 20 minuten reed er een knappe Volvo, volledig gestripped in de kleuren van de lokale politie de parking op. Blijkbaar een wagen uit Roeselare die hier als vondeling op een bedrijfsparking werd neergepoot. Nummerplaat en wagen waren niet de correcte match.

20120706_093712 (2)

Toen ik ‘s middags ging kijken hadden ze de wagen al weggetakeld samen met een tweede auto. Goed werk geleverd. Waarschijnlijk kan men 2 wagens terug bezorgen aan de rechtmatige eigenaars en heb ik volgende week terug plaats op de parking Smile

20120706_093650 (2)

Leave a comment